He aha ke ʻano o nā hoʻololi e hiki mai ana ke komo ka naʻauao artificial i ke kula?

ʻO ka hui pū ʻana o ka naʻauao artificial a me ka hoʻonaʻauao ua lilo i mea hiki ʻole ke hoʻopaʻa ʻia a ua hana i nā mea hiki ʻole.He aha nā hoʻololi naʻauao āu i ʻike ai no ia mea?

“Hoʻokahi pale”papa pāʻani akamaikomo i ka lumi papa, hoʻololi i ke aʻo puke kuʻuna;“Hoʻokahi lens”hale kiʻiʻoniʻoni uilakomo i loko o ka lumi papa, nānā ma lalo o ka pahupaʻikiʻi no ka ʻike ʻana i nā palapala;“Hoʻokahi gamepad”kaomi leokōkua i nā haumāna e pane i nā nīnau me ka wiwo ʻole. ʻO ka puka ʻana mai o ka naʻauao akamai e kōkua i nā kumu e hāʻawi i nā ʻike hoʻonaʻauao kūpono no kēlā me kēia haumāna, a me ka hoʻomaikaʻi ʻana i ke aʻo ʻana a me ka hana o nā haumāna ma ke ʻano i manaʻo ʻia.

Akā, ua lawe mai ka naʻauao hana i nā pilikia i ka hoʻonaʻauao kuʻuna, a ua lawe pū mai i nā pilikia e pono ai ka nānā.He aha ke ʻano o ke ala hoʻomohala o ka hoʻonaʻauao akamai?Hoʻokumu ʻia ia ma luna o nā pono maoli o ka hoʻomaʻamaʻa talena, ka noiʻi ʻepekema a me ka hoʻokele hoʻonaʻauao, hoʻokumu ʻana i kahi hana kūkākūkā ma waena o nā pono hoʻonaʻauao a me ka ʻoihana naʻauao hana, a hoʻololi koke i nā mea hou i kēia kahua i nā huahana hou i ke kahua o ka ʻenehana hoʻonaʻauao, hāʻawi i nā mea hou aʻe. ʻoi aku ka maikaʻi o ka ʻoihana hoʻonaʻauao ʻike artificial.

Ke komo nei ka naʻauao artificial i ke kahua o ka hoʻonaʻauao, e hana ana i kahi au o ka hoʻonaʻauao naʻauao.Hiki i nā kumuwaiwai hoʻonaʻauao kūlana kiʻekiʻe ke uhaki i nā palena o nā lumi papa, nā kula a me nā ʻāpana, a hoʻohui, hoʻonohonoho a kahe i ka manawa a me ke ākea, e hiki ai ke aʻo ʻia i kēlā me kēia manawa, ma nā wahi āpau.

ʻO ka hoʻonaʻauao naʻauao, pono mākou e hoʻohana piha i ka ʻepekema a me ka ʻenehana hou e hāpai i ka ʻike ʻike o ka hoʻonaʻauao a hoʻomaikaʻi ikaika i ka pae hoʻonaʻauao hou.ʻO ka hoʻonaʻauao naʻauao kahi mea nui o ka hoʻonaʻauao hoʻonaʻauao.Ma o ka hoʻomohala ʻana i nā kumuwaiwai hoʻonaʻauao, hoʻohana ʻia ke kaʻina hana o ka hoʻonaʻauao maikaʻi ʻana e hoʻoulu a hoʻomaikaʻi i ka ʻike ʻike a nā haumāna a hoʻoikaika i ka hoʻomohala ʻana i ka hoʻonaʻauao hoʻonaʻauao.

Ma ka pane ikaika wale ʻana i nā hoʻololi hoʻonaʻauao i ke au o ka naʻauao hana a me ka hoʻohui ʻana i ka naʻauao hana i loko o ka hoʻonaʻauao hiki iā mākou ke hoʻoikaika maikaʻi i ka hoʻomohala ʻana i ka hoʻonaʻauao.Ma ka hoʻohana ʻana i ka hoʻomohala ʻana i kahi hanauna hou o ka ʻenehana ʻike e lawe mai i ka hoʻomohala hou i ka hoʻonaʻauao, me ka hoʻohana ʻana i nā kaomi leo akamai, nā keʻena wikiō uila, akamai.nā panela pāʻania me nā mea hana ʻepekema a me ʻenehana hou e hoʻonui ai i ka naʻauao hoʻonaʻauao kanaka a paipai i ka ʻike hoʻonaʻauao.

aʻo naʻauao akamai


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-12-2021

E hoʻouna i kāu leka iā mākou:

E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou