He aha nā ʻano hoʻololi e komo ai ka hoʻonaʻauao akamai i ke kula?

Naauao akamai

ʻO ka hui pū ʻana o ka hoʻonaʻauao akamai ua lilo i mea hiki ʻole ke hoʻopaʻa ʻia, e hana ana i nā mea hiki ʻole.He aha nā hoʻololi naʻauao āu i aʻo ai?

ʻO ka "pākahi hoʻokahi" akamai papa pāʻanikomo i loko o ka lumi papa, hoʻololi i ke aʻo kuʻuna o nā puke puke;ka "kahi lens"hale kiʻiʻoniʻoni uilakomo i loko o ka lumi papa, a nānā ʻia ka ʻike palapala ma lalo o ka lens;ka "hoʻokahi lima pāʻani"kaomi leokōkua i nā haumāna e pane wiwo ʻole i nā nīnau.. ….ʻO ka puka ʻana mai o ka naʻauao hana e hoʻoikaika i nā kumu e hāʻawi i kēlā me kēia haumāna me nā ʻike hoʻonaʻauao kūpono, i manaʻo ʻia e hoʻomaikaʻi i ke aʻo ʻana a me ka holomua o nā haumāna.

Akā naʻe, lawe mai ka naʻauao hana i nā luʻi i ka hoʻonaʻauao kuʻuna, a me nā pilikia e pono ai ke nānā.He aha ke ʻano o ke ala hoʻomohala e hiki mai ana o ka hoʻonaʻauao naʻauao?Ma muli o nā pono kūpono o ka hoʻomaʻamaʻa talena, ka noiʻi ʻepekema a me ka hoʻokele hoʻonaʻauao, e hoʻokumu i kahi ʻano kūkākūkā ma waena o nā pono hoʻonaʻauao a me ka ʻoihana naʻauao hana, hoʻololi koke i nā mea hou i kēia kahua i nā huahana hou i ke kahua o ka ʻenehana hoʻonaʻauao, a hāʻawi i nā mea hou aku a ʻoi aku ka maikaʻi. hoʻonaʻauao naʻauao.ʻoihana hoʻonaʻauao hana.

Ke komo nei ka naʻauao artificial i ke kula o ka hoʻonaʻauao e hana i ke au o ka hoʻonaʻauao akamai.Hiki i nā kumuwaiwai hoʻonaʻauao kūlana kiʻekiʻe ke uhaki i nā palena o nā lumi papa, nā kula a me nā ʻāpana, hoʻohui, hoʻonohonoho a kahe i ka manawa a me ka lewa, a hiki i nā mea a pau ke aʻo i kēlā me kēia manawa, ma nā wahi āpau.

Ma muli wale nō o ka pane ʻana i ka hoʻoponopono hoʻonaʻauao i ke au o ka naʻauao hana a me ka hoʻohui ʻana i ka naʻauao hana i loko o ka hoʻonaʻauao hiki iā mākou ke hoʻoikaika maikaʻi i ka hoʻomohala ʻana i ka hoʻonaʻauao.ʻO ka hoʻomohala ʻana o kahi hanauna hou o ka ʻenehana ʻike e lawe mai i ka hoʻomohala hou i ka hoʻonaʻauao, a hoʻohana i nā lako ʻepekema a me nā ʻenehana hou e like me nā mea kaomi leo akamai, nā hale kiʻiʻoniʻoni uila, a me nā papa pānaʻi akamai e hoʻonui i ka naʻauao hoʻonaʻauao kanaka a paipai i ka ʻike hoʻonaʻauao.


Ka manawa hoʻouna: Iune-10-2022

E hoʻouna i kāu leka iā mākou:

E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou