Pono ʻoe i ka pahu wikiō gooseneck kiʻekiʻe QPC80H2

Ma ke ʻano he kuleana koʻikoʻi i ke aʻo ʻana multimedia, hoʻohana nui ʻia nā hale wikiō i ke aʻo ʻana.I kēia lā, e hoʻolauna mākou i kēia gooseneck kiʻekiʻemea nānā palapala.
ʻO ka hoʻolālā hiʻohiʻona holoʻokoʻa, ʻaʻohe kihi ʻoi a i ʻole nā ​​kihi ʻoi o ka pūpū, a maʻalahi ke ʻano.Ma ke kumu o ka pahu wikiō, hiki iā ʻoe ke ʻike i ka waiwai o nā pihi hana, me kahi hoʻolālā kanaka, nā hana piha, a me ka hana maʻalahi.ʻO HDMI, VGA, C-Video, Audio, RS232 a me nā awa ʻikepili waiwai ʻē aʻe, e hana pono ana i ke aʻo ʻana a me ke keʻena.
Me ka hoʻohana ʻana i 6x optical zoom, 10x digital zoom, 1080P output pale i hoʻomaʻemaʻe ʻia,hōʻike paleʻoi aku ka maikaʻi a me ka nani, hiki i ka helu hōʻike o 30 mau kiʻi / sec ke hōʻoia i ka ʻoi aku ka maʻalahi o ka pale hōʻike, ʻoi aku ka maʻalahi, a ʻaneʻane ʻaʻohe smear, hāʻawi i nā mea hoʻohana i ka ʻike ʻike kiʻekiʻe.I ka manawa like, kākoʻo ia i ka rotation multi-angle, kahi kūpono no ka hōʻike ākea a me ke kūpaʻa, a hiki ke hoʻopaʻa ʻia ma ka makemake e like me nā pono maoli a hana maʻalahi.
ʻO ka5.0 Mp kāmeʻahoʻohana i ka hoʻolālā ʻano nui A3, me kahi wahi hoʻokomo nui, hiki ke hōʻike piha i ka ʻike a pau o ka mea aʻo.Ma lalo o ka hōʻike o ka hale lole, hiki ke hōʻike maikaʻi ʻia nā kikoʻī o nā nui āpau.Kākoʻo i ke aʻo ʻana i ka hoʻohālikelike ʻana i nā ʻano like ʻole, dynamic a me static, ʻelua-pale a me nā pale hōʻike ʻehā no kamīkini paʻi lawe lima.
He mea kūpono ke ʻōlelo ʻia he microphone i kūkulu ʻia i ka hale wikiō gooseneck, hiki iā ia ke hoʻopaʻa i ke kaʻina hana hōʻike holoʻokoʻa, hoʻopuka i nā papa leo leo a i ʻole hoʻopaʻa a hoʻolaha i nā micro-class, e kōkua ana i nā haumāna e hoʻopaʻa wikiwiki i nā kumu nui o ka ʻike a hoʻomaʻamaʻa iā lākou. maʻalahi ka hoʻomaopopo ʻana.
I kēia lā, me ka ulu wikiwiki o ka ʻike hoʻonaʻauao, ua lilo ke aʻo multimedia i mea hiki ʻole ke pale aku, a ua hoʻonui koke ʻia nā lako aʻo.Ke hoʻohālikelikeʻia me kahi hale kuʻuna maʻamau i hoʻopaʻaʻia i ka paia,ʻaʻole i loaʻa i kēia pahu wikiō nā hana waiwai wale nō, akā, hoʻohui pū i nā koho likeʻole i ka interface.Manaʻo wau he koho maikaʻi ia ʻaʻole wale no ke keʻena ʻoihana akā no ke aʻo kula pū kekahi.

pahupaʻi kiʻi gooseneck


Ka manawa hoʻouna: Iulai-22-2021

E hoʻouna i kāu leka iā mākou:

E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou